Aannemer in nieuwbouw en lage energie woningen te Ledeberg in Gent.

Uw bouwpartner van a tot z

Alle bouwwerken

Bent u op zoek naar de juiste partner voor uw bouw- of renovatieproject? Wij helpen u graag. Ons bedrijf, gevestigd in Gent, is gespecialiseerd in verbouwingen, totaalprojecten, en energiezuinige woningen. Voor elke fase schakelen wij eigen experts in. Bovendien betrekken wij u zoveel mogelijk bij het proces.

 

Passiefhuizen en lage-energiewoningen

Duurzame woningen vereisen heel veel expertise. Vooral omdat ze een perfecte samenwerking vragen tussen de verschillende partijen: ontwerpers van de houtskeletbouw, aannemers van de funderingswerken, isolatiespecialisten, enzovoort. Maar Sfinx Bouw & Coördinatie heeft alle vakmannen in eigen huis. Daarom bent u zeker van een nauwkeurige uitvoering, waarbij alle producten en processen feilloos op elkaar zijn afgesteld. Bovendien zetten wij honderd procent in op ecologische bouwmaterialen en -technieken.

 

Elke fase onder controle

Uw woningplan ontwerpen? Fundamenten gieten? Structuren en daken plaatsen? Muren metselen en voegen? Tuin aanleggen? Ons Gentse bedrijf doet het allemaal. Ook uw interieur werken wij tot in de puntjes af: van ingebouwde kasten tot behang! Iedere klant krijgt een persoonlijke projectleider, die altijd en overal klaarstaat voor het nodige advies. Waarop wacht u nog om met Sfinx Bouw & Coördinatie in zee te gaan?

Onze realisaties

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.


 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review